ŠTA SE OVO DEŠAVA? Svi bruje o njihovom RAZVODU, a sad se i ona RASPLAKALA u javnosti: KAMERA SVE SNIMILA
Svašta se šuška o njihovom odnosu, Foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

niko nije očekivao

ŠTA SE OVO DEŠAVA? Svi bruje o njihovom RAZVODU, a sad se i ona RASPLAKALA u javnosti: KAMERA SVE SNIMILA

Svašta se šuška o njihovom odnosu

Objavljeno:

Pevačica i glumica Dženifer Lopez u žiži je interesovanja medija, budući da se šuškanja o njenom razvodu sa Benom Aflekom ne smiruju, a svakim danom sve je više znakova da je "ljubavi došao kraj".

Ova umetnica prisustvovala je premijeri filma "Atlas" u ponedeljak, bez prisustva Afleka, što je mnogima bilo sumnjivo. Nju očekuje i letnja koncertna turneja, a tim povodom gostovala je u studiju Džimija Kimela.

Rasplakala se u emisiji

Prisustvovala je premijeri filma 'Atlas' u ponedeljak, bez prisustva Afleka
Prisustvovala je premijeri filma "Atlas" u ponedeljak, bez prisustva Aflekafoto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džimi ne bi bio Džimi kad ne se ne bi dotakao i privatnog života, a naročito zato što se gotovo svakodnevno u medijima može čuti da u njenom braku ne štima baš sve savršeno.

Čini se da je baš zbog toga veče poprimilo emotivni preokret nakon što je Džej Lo podelila iskrenu priču o svom susretu sa svojim idolom, Barbarom Strejsend.

Na pitanje o Afleku se rasplakala

Tokom razgovora sa Džimijem Kimelom, Dženifer se rasplakala i to baš u trenutku kada je pričala o svom vereničkom prstenu, koji joj je poklonio suprug Ben Aflek.

1 / 9 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Ona me je zamolila da pogledam svoj verenički prsten koji mi je Ben poklonio pre mnogo godina - rekla je Dženifer, pa se pisetila tog trenutka uz nostalgični osmeh.

Ova priča o prstenu dovela je do razgovora o slavi i pritiscima koji sa njom dolaze. Džej Lo je rekla da joj je Barbara dala nekoliko dobrih saveta među kojima je i onaj da u svakom filmskom ostvarenju morate imati bar 5 dobrih scena, 5 scena po kojima će vas upamtiti.

Zbog čega se veruje da je ljubavi došao kraj?

Ovo dirljivo otkriće dolazi u trenutku kada su Dženifer i Ben pod mikroskopom zbog glasina o njihovoj vezi.

U medijima su se pojavile spekulacije da par, koji se venčao u julu 2022. nakon što je ponovo pokrenuo svoju romansu u aprilu 2021., možda živi odvojeno.

Međutim, njihova nedavna javna pojavljivanja na kojima se jasno vidi da i dalje oboje nose svoje burme ipak sve te navode baca u vodu.

Glavna tema
Glavna temafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kasnije, tokom razgovora sa Džimijem o svojoj deci kod kuće, Dženifer je aludirala na svoje 'seksi vreme' sa Benom.

- Ponekad radim seksi stvari kod kuće, ali oni (deca) ne znaju za to - rekla je ona.

Jedan od najlepših parova u Holivudu

Ljubavna priča Dženifer i Bena oduvek je bila stvar holivudske legende. Par se prvi put zabavljao početkom 2000-ih, zaokupivši maštu javnosti svojom romansom da bi raskinuo veridbu početkom 2004.

Jedno drugom su se vratil skoro dve decenije kasnije, na veliko oduševljenje njihovih obožavalaca.

Bonus video:

03:41

UDARIO GA KUNDAKOM U GLAVU, OBLEPIO MU USTA, A ONDA... Član zemunskog klana u knjizi opisao STRAŠNU otmicu momka (22) koji se ubio

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/Prenela:S.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.